19 april 2009

Söndags loppis med familjen

Hejsan!

Idag på morgonen steg vi upp ganska sent. Det var så skönt att ligga och bara njuta i sängen. Gick till och med tillbaka under täcket efter morgonkaffet då mannen min blev där och tittade på Formel 1 tävlingarna.. jag nästan somnade om! Hur skulle det vara att hela dagen ligga i sängen ? Ha tv:n på och slumra till alltid då och då. Äta lite emellan och sen slumra till under det varma täcket! Nja, kanske det inte skulle vara så bra. Tror att jag efter det skulle vara en hel vecka trött. Märker redan då jag sover litet längre än normalt , att jag är super trött hela dagen.

Nåja, sen blev det loppis här i byn och vi promenerade hela familjen dit. Hittade många fina saker.6 stycken små kakformar som kan vara så användbara, två små silverfat, tror att det är glasunderlag med någons initialer och två fina vinsmakning fat i silver .
Hittade en superfin glaskupa i kristall för bara 2 e och den bara måste jag ju ha. Råkade dessutom höra till samma kristallserie som jag råkade ha tidigare. En gammal släktservis som jag fått.

Innan vi skulle gå råkade jag se nåt kul. Jo en apoteksburk i vit proslin med texten MULTITABS. Vi käkar faktiskt Multitabs alla dagar och den här burken såg eländig ut, kan jag berätta. Borde ha tagit en före/efter-bild åt er. Den var gul och liksom rostig inuti och smutsig på yttresidan. Men efter lite tvätt, voilá - se så fin den blev. Nu skall jag hälla över våra piller i den. Den fina pappersetiketten blev inte ens våt vid tvätten, så den finns kvar med texten helt läsbar ;) ( Gissa priset?? Jo 50 cent )


Sen råkade jag stöta på denna fina staty av självaste Afrodite - en sådan har jag länge letat efter. Nu fattas det bara en stor fin Madonna-staty...

Nu ropar pappa att maten är klar så jag skall gå och sätta mej vid bordet.

Ha det så bra,


3 kommentarer:

 1. Kul med loppis, jag gillade lilla burken ;-)

  Hoppas du har en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Fina fynd du har gjort i helgen!
  Ha en trevlig vecka!
  Kram sabina

  SvaraRadera
 3. Kul med lite nya saker riktiga fynd du gjort.Afrodite var tjusig tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!