18 november 2009

Hemma hos Ingeborg del I

God morgon !


Berättade ju igår att det blev lite fotograferat hemma hos Ingeborg en dag när det var som ljusast hemma... Det som gjorde att det var lite jobbigt var ju det att jag hostade ideligen..

Nu skall ni få se del 1 av vårt hem. Det är ju ett tag sen senast så lite dittan och dattan har väl skett..

Som ni märker genast på det första fotot , så är inte allt vitt som finns i Ingeborg hem... Nej nej. Det bruna lilla skåpet är en sak som kommer från mina morföräldrars hem. Det är ett skåp som någongång haft ett eget bord att stå på, bordet finns inte kvar längre.

Efter det har det hängt på väggen men eftersom jag tycker att det är så brett, passar det inte riktigt där heller då det vill sticka ut ganska långt från väggen.

Därför står det nu på ett litet antikt bord i samma mörkare trä..

Urnan köpte jag för en tid sen , efter att jag dreglat på den ett tag. För tillfället finns det ett blockljus i det. Skenet är väldigt vackert då det kommer ut mellan springorna.

Ett hörn av vardagsrummet.

Minns ni dynan? Det var ju den som kom med posten hem från Åland efter att vi varit där och jag såg dynan men inte köpte den. Sen tog jag kontakt med affären där jag sett den och de var snälla och skickade den till mej. I love it !

Lampan är en gammal Ikea golvlampa. Är så less på skärmen, men vet inte riktigt hurudan den nya skulle vara. Kanske borde jag skaffa en silver -Barometer från Ikea....


Visst skall det i en familj med tre barn finnas två vita Ektorp-soffor...?

Mina vänner och bekanta har nog himlat sej när de sett dem och tyckt att Ingeborg kanske inte är så klok...men efter att jag börjat blogga och träffat er ( ni vit-galningar *fniss* ) så märker jag ju att jag inte är den enda i världen....

Bordet är ett gammalt Ikea bord, som borde få sej en omgång...eller inte? Kan inte bestämma mej för om jag vill ha ett nytt eller om jag skall slipa och måla detta... vitt???


* * * * *


Till sist blir det en bild från ett annan hörn i vardagsrummet. Hurricanen från PartyLite , som jag inte skulle kunna leva utan.Nu skall det bli lite morgonmål. Har blivit sjukskriven resten av veckan då jag har laryngitis och svalginflammation. Allt efter att jag hostat sedan fredagen som en galning. Febern är borta, som tur. Det var då ingenting som hade med svin att göra...
Istället kan jag meddela att Max nu har feber...

Haleja kaikille - kramar till alla
4 kommentarer:

 1. Pikaista paranemista teille kaikille!

  Kauniita yksityiskohtia, tunnelmallisia kuvia! Valkoinen pöytä kuulostaa hyvältä ajatukselta.

  SvaraRadera
 2. Det ser väldans mysigt ut. Krya på dig nu gumman.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det hemma, riktigt mysigt. Hoppas du o dina barn blir friska nu så ni får ut å njuta av vintermyset:).

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej Gumman

  men det där lät inte bra,,,svalginflammation har inte ens hört det. Ja ja jag hoppas du kryar på dig. Jättekul att du visar bilder fr ditt fina hem. Nej allt kan ju faktiskt inte vara vitt.

  ha d gott
  Stor Kram Sari
  ps hoppas minstingen kryar på sig oxå

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!