8 november 2009

Vilket farsdagsfirande.....

Hej!

Först och främst vill jag gratulera alla pappor på farsdagen. Hoppas ni alla haft en fin dag.

Även vi har firat farsdagen som vi brukar dvs, pappa blev uppsjungen på morgonen med kaffe och kaka och presenter.Detta år började firande lite ovanligare. Vi vaknade rätt så tidigt och jag och Emil smög ner för att sätta på kaffe , duka brickan med koppar, tallrikar och det viktiga ljuset (vilket han hatar) och ta fram presenterna och korten. Efter det tassade vi upp igen och väckte Jenny ( som för tillfället har feber, ant. bara vanlig flunssa med feber 37,7 och lite hosta..) och Max som för en gång skull skulle ha sovit längre idag.

Då vi står uppe och väntar att alla är färdiga, sätter jag ner brickan för att mina stackars armar inte skall gå av, jo då hände det !! Brandvarnaren sätter igång och tjuter som en galning. Blir så förskräckt att jag inte först får upp varnaren för att fort riva ut batteriet! Så det tar ett tag innan tjutandet slutar. Och ni kan säkert ana att vår pappa inte sover längre... ;)). Gud vad vi skrattade.


Nå det slutade inte med det! Då jag vaknade för att smyga till nedre våningen med Emil, hade jag stängt vår sovrumsdörr så att pappa inte skulle vakna av allt stökande i köket (vilket han ju dock gjorde ,fast inte av det att vi var i köket). När vi sen efter mycket om och men skulle sjungande gå in till honom med bricka med kaffe , ljus och hela faderullan, slipper vi inte alls in för mattkanten på inre sidan har krullat sej så att den stoppar dörren....

Guuud, what the..... får vi inte sjunga snart ?????? När vi skuffade tillräckligt på dörren, skuffades mattan undan. Så när vi äntligen kom in i sovrummet så flög vi nästan in och mattan var helt borta och vi skrattade som galningar.

Pappa satt i sängen när vi kom in och sa huh huh...

Pappa fick sitt kaffe och kakan smakade gott. Barnen drack gul Jaffa och åt pepparkakor. Presenterna var i pappas smak. Det blev dofter, vantar och bubbligt!

Grattis ännu en gång på farsdagen,
både vår pappa och min egen pappa!4 kommentarer:

 1. Hej! Va kul att du hälsade på inne hos mig! Så roligt att träffa på nya bekantskaper;)
  Ska sätta mig ner och titta lite mer inne hos dig.
  Ha det gott!
  Bibbi

  SvaraRadera
 2. Så gott det där såg ut.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Vill bara säga lycka till i min tävling.

  SvaraRadera
 4. Hej hej. Sitter och läser igenom din blogg, tycker du skriver så mysigt. Så känner jag att jag börjar bli extremt sugen på nåt gott, och så kommer jag till det här inlägget, farligt farligt, haha. Den tårtan ser ut att vara helt underbar, nu blir det en tur till kylskåpet för att leta upp nåt bra, men kan nog inte hitta nåt fullt så bra som det där,haha.

  Ha en superduper fin kväll. Kram Camilla

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!