2 november 2009

Vinnare utsedd

Hej!

Nu är vinnaren av min lilla utlottning dragen.

Var hemma med Emil idag och vi hade haft all chans i världen att få det hela gjort under dagen. Men jag hade lovat att Jenny skulle få fungera som Fru Fortuna den här gången.

Hon slutade först klockan 15 så vi fick snällt vänta tills hon kom hem.
Men någonting gjorde vi på dagen - vi skrev namnen på alla deltagarna på lappar som vi sedan , ni vet, vek ihop. Emil tyckte att det var så spännande och hade gärna själv dragit vinnaren..men....

Då Jenny äntligen var hemma och lapparna var vikta , var det dags för Jenny att krafsa i den lilla korgen.... ( hon var väldigt noga med att inte hon skulle synas på bilden.. och enligt henne var det ju givetvis helt löjligt att fota det hela.... )

Vinnaren till de två tjocka fina röda hand handdukarna med ett vitt sött hjärta broderat på .....

blev.........

Sari med bloggen Lilla Provence .

Sari har en underbar blogg och en lika underbar webbshop. Kolla in den ni som inte ännu varit där... GRATTIS SARI ! Maila mej dina kontaktuppgifter så postar jag handdukarna till dej.Tack till alla som var med och lämnade kommentar på min blogg. Även de som inte kommenterat tävlingsinlägget men som grattat mej till 10 000 besökarantalet fick en lott.
Blir hemma ännu i morgon med Emil. Han hostar ännu och jag känner mej lite på halvstång så det passar oss bra att vara hemma båda två.


Kram,

2 kommentarer:

 1. grattis till vinnaren. jaha, så det var inte min tur den här gången heller... ;)

  SvaraRadera
 2. Jihaaaa!!!!
  men så GLAD jag blir, va 2 vinster på 1 vecka,,,jag som tävlat i över 1 års tid.Och ALDRIG vunnit!!!
  Tusen tusen tack vännen, dom ska få en heders plats i min lilla jultoa.
  Återigen tack:)

  Jättefint du skrivit oxå oj oj vad glad jag är.
  Ha en fortsatt trevlig onsdag
  Kram Sari

  Sari Lindvall
  Kvartsst 11
  97753 Luleå

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!