30 januari 2011

Igår testade jag på att baka med surdeg. Har aldrig gjort det förr. Fick en surdegs-rot av min väninnans barn och har nu matat den ett tag. Fick inspirations att testa den igår efter att jag suttit och bläddrat i Jamie Olivers kokbok...


Ändrade lite på receptet jag fått, men helt ok blev det. Barnen och mannen är dock skeptiska ifall sådant som stått i kylskåpet några veckor och dessutom luktar pyton, verkligen kan vara ätbart..

I natt har det stormat värrigare. Minstingen kom fyratiden till vår säng för han kunde inte sova då det ven i knutarna. Inte jag heller efter det! Så det blev en rätt så sömnlös natt för mej... han somnade ju nog... ;).

Skön söndag!
Lotta

5 kommentarer:

 1. jag skulle mer än gärna äta det brödet! ser mumsigt ut!
  fyra, fem timmars nätter har jag för det mesta. det är väldigt sällan jag sover en hel natt, tyvärr :(
  skön, solig söndag!

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt gott ut det där.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta!

  Ja usch vilket väder det var... På söndags morgonen saknade jag mina slalomglasögon när jag var på morgon promenaden med hundarna....:)Men om som tur så har det lugnat ner sig nu...
  Att sy lampkjolar är super lätt det kan jag övertyga. Så pröva bara! Kan försöka förklara lite när jag visar mina kjolar!

  Nu till jobbet!
  Ha en fin dag!
  -Pi

  SvaraRadera
 4. Haha, skulle de definitivt tycka i vår familj också :O) men säkert var det supergott!
  Känner igen det där med sömnlösa nätter när barnen kommer... Inatt har jag legat och lyssnat på gnisslande tänder så jag nästan fick fnatt ;O)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Tar gärna en smörgås, det ser gott ut. Här blåste det i natt med men dagen vart solig och fin. Kram sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!