1 januari 2011

Nytt år 2011

Gott Nytt År till Er alla.
Hoppas ni hade det trevligt på nyåraftonen ! Här blev det firat med goda vänner, god mat och vid midnatt sköts det raketer och beundradets det andras fina fyrverkerier.


Våra fd småbarn tycks ha blivit stora för de orkade glatt hänga med till 1.45 då vi var hemma. Kul. Förr måste vi alltid åka hem då de minsta två snarkade på soffan...och det var kanske för två år sen.


Bjuder på bilder från köket.
Har tagit bort en del av köksdörrarna för att ha öppna hyllor. Fungerar bra, då man allt efter som man ändrar om på hyllorna, kan återinstallera dörrarna och få sådant som man helst vill ha gömt, bakom stängda dörrar.


Party Lites söta ljus med skärmar lyser på bordet. Köpte dem på mitt senaste party i november. Tycker kanske att det för tillfället ser lite stökigt ut på köksbänken, i alla fall såhär på bilderna... ett och annat tycks ha fått bli framme och stå under julhelgen Rivjärnet har fungerat som lykta under julen. Ett skönt sken avger den.
Idag har vi guddottern övernatten hos oss och Emil och hon har skrattat och haft kul hela dagen och kvällen. Var just i bastun och nu sitter de i vår säng och tittar på Mr Bean-film. I morgon skall vi planera sommarens Ålandresa...kul.
Önskar er en skön nyårsdag -kväll!

Lotta

1 kommentar:

  1. Snyggt med öppna hyllor i köket! Vi höll också på till klockan 2 på natten och alla barnen var vakna :O)

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!