17 januari 2011

Sigiller

Måndagsmorgon igen! Den som slapp gå till jobbet. Skulle inte ha nåt emot att stanna hemma idag. Det har snöat hela natten och nu sitter allt som is. Fönstren på bilen gick inte ens att skrapa...


På julen fick jag och mannen några klappar av min mammas "vän". Han hade använt små fina sigiller att sätta fast paketkorten med. Dessa sigiller har används i affärsbranchen då man överräckte viktiga dokument som typ inte fick öppnas... den ouppbrutna sigillen var beviset för det! På sigillen fanns namnet på avsändaren.


Dessa finheter togs naturligtvis tillvara av mej. De är speciella och fina, tycker jag.


Önskar er alla en fin start på den nya veckan .

Lotta

3 kommentarer:

 1. Klart att man sparar på de där. Så'n är jag också.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din kommentar hos mig. Du ska veta att jag blir glad:)

  Usch har ni snö och is, här töar det, så skönt. Men det ska bli kallt igen. Så är det långt till våren.

  Du undrade om min mall. Jag har en mall som jag tror inte finns längre. Den heter Minima Strech, dumt av blogger att de byter ut fina mallar. Jag undrar om du har den nya uppdaterade redigeraren? Kolla det i inställningar. Då kanske du kan välja extra stora bilder. Kanske kan du gå in i mallredigeraren och "dra" i rutorna och bredda.

  Annars tycker jag du har en fin blogg som du har.

  Ha det så bra och lycka till!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Fint med små detaljer!
  Jo, ska bli spännande med surdegskursen!
  Vet faktiskt inte om gravida får gratis tandvård här..Minns inte att det skulle ha varit så med Max.. Men jag behövde inte beställa tid, och "inbjudan" kom typ en vecka efter att jag varit till rådgivningen första gången, så det kan ju hända att det har något med det att göra..
  Trevlig fortsättning på veckan!
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!