9 juli 2013

Att mysa med ljus

Som ni vet, älskar jag ha ljus tända. Det är ingen skillnad om det är vinter, höst eller sommar. Hos oss bränns det sgs lika mycket ljus oberoende av årstiden. Visserligen tycker resten av familjen att det är onödigt att ha ljus på i värsta sommarhettan, men det tycker inte jag. Att tända några ljus innebär alltid en högre mysfaktor och det kan ju inte var helt fel..? 

Ljusstakar från Perfect Home

I går kväll tände jag blockljusen på mina ljusstakar som står i trappuppgången och visst blev det mysigt?  Brukar du tända ljus i sommarhettan?" Livets väv är den samma,
vare sig man nöter ut den
skrattande eller gråtande "

3 kommentarer:

 1. O ja. Nu i alla fall när vi är här i vårt sommarhus som inte har el, så tänder jag i alla rum ljuskronorna som hänger i taket och dom lyser otroligt bra, med 6 st ljus i varje krona och så är det också mysigt. Det går åt en hel del ljus. Jag räknade just i går kväll hur många ljus som jag har att brinna varje kväll, så det blev hela 27 st men dom är då också uppdelade på 4 rum och kök.
  Ha en bra dag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. HEJ
  Håller med dig , ljus ska man tända året om, trots att solen oxå lyser, mysigt ändå.
  Hälsar Eva

  SvaraRadera
 3. Absolut, här bränns det ljus också året om. Visserligen inte lika mycket som om det mörka halvåret...

  Ha de bra
  önskar Monica,
  som säkert varit en pyroman i mitt förra liv ;)

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!