18 juli 2013

Den övre våningen

Visar sällan bilder från vår övre våning.
Där finns det tre sovrum, badrum med bastu och en liten hall. Även hallen är ljust inredd och det kommer en massa ljus in genom våra två trappfönster; ett stort och ett litet. I bakgrunden syns den fina tapeten som jag fick av min gode vän. Hade aldrig tapetserat själv men resultatet blev jättefint och jag är så nöjd.


Från denna hall har man tillträde till alla sovrummen samt badrummet. Tycker det är svårt att inreda små hallar eftesom de egentligen är bara utrymmen man "går igenom". Ändå vill man ju att det skall vara snyggt och hemtrevligt...


Vi bor i ett parhus som är väldigt högt. Här ser ni trappan mellan våningarna. Fönster på två sidor gör att denna trappuppgång aldrig är mörk, därför är det nödvändigt med persienner. Då solen skiner kan jag lova att vi har det hett här uppe...Nu skall jag ta mig till köket för att baka. Vi får nämligen kaffegäster om en stund. Efter det är det packade som gäller. Längtar så att jag knappt kan vänta !


" Tiden är den enda resus som inte kan förnyas"

2 kommentarer:

  1. Ni har det alltid sååå mysigt hos er :). Tack för kaffet och den goda pajen!

    Tiia

    SvaraRadera
  2. Congratulations! Is so beautiful your blog.
    Sirlene de Oliveira.

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!