19 juli 2013

Ljuvt & romantiskt

Förvarar alla mina härliga romantiska och lantliga tunikor på ett och samma ställe. De hänger framme året om bara för att de är så fina. I sommar då vi fått njuta nästan av två månaders hetta, har dessa verkligen varit i användning. Har hittat de flesta av dem på loppis .


Skulle gärna ha fler av dem och hänga dem alla vackert på en klädställning, en gammal lite rostig metallställning  - men tyvärr hittar man inte sådana och tyvärr har vi inte utrymme för en sådan. Men intill dessa hade jag gärna sett en gammal provdocka....I morgon bär det av till Åland. Väckning kl 05.00. Skall försöka blogga lite under tiden vi är där !
 Det skall bli sol, bad, mys och  l o p p i s a r ..


"Det mesta är underverk men det 
anses vardagligt då vi är vana"

3 kommentarer:

 1. Ljuvliga tunikor! snyggt att ha dem till prydnad :)
  Önskar dig en trevlig resa till Åland. Hoppas du gör många fina fynd på loppisarna!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Va fint!! Och praktiskt :)

  SvaraRadera
 3. Önskar er en skön vistelse på Åland ! Kommer ihåg spänningen då vi skulle iväg till Åland, Kökar då jag var barn.. Då fanns ingen direkt förbindelse till kökar från "riket". Så det var att fara till M:hamn först med stora färjorna...
  Vet att ni kommer att ha det bra där !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!