30 april 2009

Slut på april - Glad Valborg

I morse vaknade jag jätte tidigt eftersom jag skulle iväg och laga mina naglar kl 7.30 !!!
Jo ni hörde rätt. Måste i veckan inhibera min tid och det fanns inga tider nu före Valborg så hon erbjud sej att komma till 7.30 bara jag vill...
och det ville jag ju. Idag bjuds det på lite smått och gott som fanns i kameran. Här är ett litet collage från vart vardagsrum.


Den gröna blomman är en växt som finns i trädgården , vet inte vad den heter, den lever nära marken och täcker den så gott som. Tog in den och planterade den i en kruka och nu har den tagit sej riktigt fint inomhus. Stenarna på fatet är från de dagarna då jag inte gjorde hemma annat än stämplade ( ! ). Stenar med fina små ord.







Dessa två bilden är från köket. De små kakformarna som ligger på hyllan hittade jag på loppis för 50 cent. Memoboarden är Ikeas som jag målat vit. ( ser ni den lilla röda garnbollen som hänger vid fönstret? Det är Emils jultomte i garn som han hämtade hem nu på våren ! hihihihi )

Ja - och sen då min blogghörna. Den är ju allt som oftast upptagen, men som tur är, finns ju min lilla vita.


Sen vill jag visa den fina lavendelpåsen , som jag vann hos Hemma på landet i den roliga tävlingen där man skulle skriva en historia med några välvalda ord. Jag fick andra pris, vilket värmer mitt lilla hjärta. Tusen tack för det ! ( min son trodde att jag fått i brevet ett par trosor eftersom det var så ljusrött och mycket vit spets hihihihi ! )





Sist, men inte, vill jag önska Er alla en riktigt TREVLIG VALBORG. Mjöden är färdig - hoppas att barnen tycker att den smakar gott! OM INTE - då dricker jag väl allt själv....


Ballongerna ni ser , har jag just fotat. De säljer dem utanför köpcentret. Eftersom mitt kontor är i andra våningen, ser jag dem såhär bra. Tänk vad förvånad försäljaren skulle bli om jag klippte av bandet från mitt fönster och tog hem ballonger åt barnen.....





3 kommentarer:

  1. Kikar bara in för att önska dig Glada Vappen! :)
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  2. Kiitos vappuaaton ja vappupäivän seurasta. Meillä oli oikein mukavaa yhdessä.
    Jussina teillä?

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!