13 maj 2009

Go Waldo´s People


Ja , ni kanske inte vet att jag är totalt Eurovision-freak. Det betyder självklart även Melodifestival-freak ( har även lyckats smitta av det till mina tre barn ;)). Har bandat alla ESC och Melodifestivalar sedan ex-antal år tillbaka . Måste medge att jag följt med dessa sedan 1970 och till råga på allt kommer jag ihåg nästan största delen av de europeiska låtarna från dessa år , visst....galning...... !! )
Som många av er , satt även jag uppe i går kväll till midnatt och kollade på den första deltävlingen av ESC. Finlands bidrag var ju i år "Lose Control" med Waldos People som faktiskt gjort comeback i år. Bra låt - och ingen annan har ju något som ens liknar detta bidrag.
Och som vi/jag hoppades kom Finland med till finalen. Yes! Dessutom fick Finland lotten att sjunga på lördagen som nr 24, dvs näst sist. Kan det bli bättre ?
Är mycket förvånad att Sverige kom med. Dålig låt valdes trots att det fanns månnga helt bombsäkra vinnarlåtar bland bidragen. Malena kom säkert vidare pga att låten var såååå annorlunda . Min favorit bland gårdagens bidrag var Vit-ryssland och Schweitz, men tyvärr kom de inte vidare. Självklar vinnare i år är Norge , som oxå är min stora favorit. Får väl se hur Alexander Ryback klarar sig i morgon.

2 kommentarer:

  1. Heja Finland! :)
    Måste erkänna att jag somnade igår innan hela semifinalen hann dra igång (skyller på min förkylning...) men nu ska vi hålla tummarna att det går vägen för Waldos People.
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  2. Hittade hit idag, vilken mysig blogg du har! Ska kika vidare lite här nu! Ha en fortsatt bra dag! Kram Helena

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!