6 maj 2009

Oj - vad prickar är fina


Hittade i går i en affär alldeles underbart söta ljusblåa muggar med vita prickar. Jag har länge sökt efter lattemuggar men de här får representera både latte, te och kaffemuggar..
Så söta de är. Skall köpa till av dem när jag nästa gång åker förbi affären.Här i Finland är det tråkigt väder idag. Mulet och regn. Man är inte riktigt van med det efter allt solsken. Fast gott gör det, både för oss allergiker och för trädgårdarna.

Nyheter!
Låg i natt och funderade hur vi skall ändra om i sovrummen. Max och Emil har nu gemensamt rum, men tänkte fixa så att Max får eget rum , Emil får ha vårt sovrum som "sitt rum" men han får sova i Max rum.. hängde ni med? Får planera lite vidare på saken...

Ha en bra dag alla vänner där ute i bloggarna,

4 kommentarer:

 1. Ja, jag hängde med ;)

  Hoppas det går bra för Jenny i stallet, det lät ju för bra för att vara sant ;)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Oh, no!
  ja mitenkäs tuo sitten tehtäisiin...
  Voi, että kun sinä, sisko pien, jaksat järjestää ;-)
  Käy välillä meillä tekemässä uudet pohjat - sillä jotain tarttis tehdä.

  SvaraRadera
 3. Din gamle DK6 maj 2009 19:05

  Kommer du ihåg våra mässlingskoppar?
  :D

  SvaraRadera
 4. Jätte fina koppar.Jag är lite mugg galen...Tror jag sett ngt liknande här hemma..Pricka är ju sommar.. Jag undrar varför man alltid kommer på såna saker mitt i natten...Jag kan möblera om hela huset i bland. Men sen när jag kliver upp är orken borta...bra va? Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!