28 maj 2009

Inspirationen, var är du ?

Hej på er alla!
Igår hade vi försenat 8-årskalas. Emil fyller i februari men vi bestämde att vi har barnkalas på våren så att vi kan vara ute. Men med vår tur - tisdagen var den enda dagen denhär veckan då de lovet regn. Alltså regnade det. På dagen åskade det och kom verkligen hårda regnskurar. Det var riktigt ruskigt!
Men allt gick bra och pojkarna var 8 stycken. De åt, lekte och hade det skoj. Vilt gick det till , speciellt när de började fäktas med svärd... hå hå !
Emil fick fina presenter; Pokemonboll, Pokemonkort, tuschpennor, plånbok, volleyboll, Lego och en massa annat.
Jag var i alla fall helt slut ! Det känns som om all must är ur mej och därför har jag suttit och kollat på nätet efter inspiration. Skulle behöva vit färg så jag kunde måla den långa byrån vit. Den skall få flytta ner i vardagsrummet. Nu följer i alla fall några fina bilder... som hoppeligen inspirerar er med:


Hittade en fin webbshop som heter Aada Sisustus , där hittade jag verkligt mycket fint. Har inte tidigare stött på den men måste verkligen kolla in den bättre. Det här alltså är en kruka med järnfötter. Tänk vad fin den skulle vara med en STOR hemtrevnad....

Sen hittade jag denna snygga emaljställning med diverse soppslevar mm. Snygg att ha och stå framme...

Sen en skylt som var rätt så kul ... vi kvinnor är ju sååå bra att stå på oss själva och klara av allt.
Allt detta alltså från Aada Sisustus.

Sedan råkade jag kolla in romantiska " rooms and take-inn "- hotell! Titta vad jag hittade där.Tänk att vara på tumis på ett sånt ställe. Vad mysigt det verkar!
Det var allt for now,

Sköt om er,

1 kommentar:

  1. Där skulle inte jag ha något emot att spendera ett par dagar.
    Skylten var cool ;) och sann *skrattar*

    Hoppas att du finner inspirationen.

    Kram Ingela

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!