8 maj 2009

TGIF
God dagens!
Jaa, jag tackar verkligen gudarna att det äntligen är fredag. Den här veckan har varit fylld med pusslande av olika evenemang och barnens hobbyn... puh och stön säjer jag.
Inte för att weekenden blir bättre. I dag fredag har Max innebandyturnering som fortsätter i morgon och på söndag. Sen skall Jenny åka med sin skola till Stockholm på söndagen på studieresa. Dessutom är vi bjudna till min mamma på söndagen och så borde vi också hinna till farmor som vi inte besökt på ett tag. Till råga på allt är det Formula veckoslut och det betyder att vi inte kan åka någonstans mellan klockan 15 och 17 på söndagen.... Alltså , hur gör vi för att allt skall gå ihop??? I only ask !
Jenny var igår på stallet och träffade en skötare där. Hon var inte inne mer än 15 minuter. De hade visat henne runt i stallet, frågat vad hon har för erfarenheter av hästar och bett om hennes telefonnummer. Sen sa de att de ringer. Jaha! Vi väntar på det då !
Hoppas vädret håller i sej, här är nu soligt och varmt, fast det blåser lite. Hoppas att man kan vara ute hela helgen ( en del av den måste vi väl sitta i en varm men inte så värst solig spelhall, hihihi ! )

Njut av helgen,


1 kommentar:

  1. Ja det verkar inte som om det skulle bli så mycket lugnare över helgen heller hos er...Men snart tar väl alla fritidsaktiviteter sommarpaus och då får du också pusta ut, hoppas jag!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!