12 maj 2009

Silvermedalj

Hej!
Trots lite gnäll av både mor och son, som var tvugna att stiga upp 6.15 både på lördag och söndag (morsdag) kom Max hem med en välförtjänt SILVERMEDALJ ! Grattis till dej. Du är en suverän målvakt, det vet vi. Hela laget spelade fina matcher med bara en enda förlust. Det var i finalen. Ni kan var stolta som tuppar, det är i alla fall vi !

Här är den - silvermedaljen för D96-pojkar i Oilers Junior Games 2009.

Idag klockan nio skulle Emil infinna sig på skolgården. Där blev det namnupprop och när hans namn ropades upp, sprang han duktigt upp för trappan och ställde sej vid sin blivande lärare. Emil borde redan förra året ha börjat skolan men eftersom han har "omfattande specialsvårigheter", har han blivit beviljad förlängd läroplikt, vilket i praktiken betytt att han gått två år i förskolan och det andra året har han haft samarbete med skolan. Det igen betyder att han en gång i veckan har varit i skolan tillsammans med sin assistent och jobbat och lärt sig diverse saker... Därför är han redan rätt så välorienterad i skolan. ;). Emil är väldigt duktig men har försenat tal och lite koncentrationssvårigheter. Även motoriken har det varit problem med, men efter några år i ergoterapi har han uppnått sina mål.
Vi är väldigt tacksamma för det! Nu kommer han då att fortsättningsvis ha en egen assistent i lågstadiet och klassen är även liten, bara 14 st. Yes!
Storasyster , hon är i Stockholm ! De är alltså på studiebesök i skolan och verkar ha det bra.
Kommer hem i morgon på morgonen och fortsätter dagen i skolan. Det blir säkert en tung dag.
Idag är det min namnsdag, Lotta ! Tänkte bjuda på namnsdagskaffe med det blir föräldramöte i lågstadiet för de kommande ettornas föräldrar. Så det så! Grattis till alla Lottor i bloggarna ( det finns ganska många....)
Hörs igen,2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hyvää nimipäivää Lotta!!!!!!!!!
  Saithan sinulle askartelemani nimipäivätaulun?

  *
  Ja onnea Maxille.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!