7 maj 2009

Morsdag på söndagen

God morgon!
Satt i morse och läste morgontidningen och fick syn på ett reklamblad som var instycken i mellan tidningen. Där fanns det olika saker som mamma kunde önska till morsdagen. Mitt öga föll på en synnerligen intressant grej som jag är säker på att många av er gärna skulle vilja ha ( speciellt när vi är så intresserade av växter och blommor , hihihihi !


Alltså, en penna som har i spetsen en inbyggd kaktus. Man vattnar spetsen och - vips- så har man en fin kaktus som man senare kan plantera i trädgården ! Jo, så står det i anvisningarna. Vilken orginell gåva eller hur? Det skulle man ju nog bli överraskad av minsann... vem skulle inte villa ha en sån ?
Hittade några små sker som jag gärna skulle vilja ha. Se på dessa. Öronknappar till telefonen, iPoden eller dyl, med små hjärtan med "diamanter". I vitt eller svart. Några färgade rosa diamanter i sladden med. Smarrigt va?

Eller hur man lagar maffiga och goda cupcakes. Muffinsar är ju lätta att laga men med dekorationen är jag inte så värst påhittig..


(Alla bilder är lånade från Suuri suomalainen kirjakauppas reklamblad)
...eller denna nya inredningbok som ser fin ut.
Hallå där - barnen där hemma som säkert läser bloggen. Det här är några saker som mamma skulle vilja ha ..
Men jag blir jätteglad över ett fint kort ( som ju pojkar i tonåren inte mera precis hämtar hem ;) en liten bukett blommor ( helst inte plockade från min egen blomrabatt ) eller en stor kram och kaffe på säng. Tack gode Gud att jag ännu en gång , den sista, får gå till dagis i morgon fredag, för att få mordagsmorgonmål. Det är underbart.
Ta det lungt idag och njut av att det i morgon är fredag.
PS! Idag skall Jenny till stallet på intervjun. Tummarna upp!1 kommentar:

 1. Hej
  tänk vad tiden går fort snart är det morsdag:)
  Få se nu om barnen kommer ihåg sin mammma hi hi
  Önskar dig en fin helg
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!