4 september 2009

Fredag - ledig dag nr 1

Hej på er mina bloggisar!
Ni kan inte ana hur fint det känns! Jo att för en gång skull ha egen tid. Tyst i hela huset. Har inte ens musik på för vill bara njuta av tystnaden och att endast höra mina egna tankar.
Märker att jag har bråttom att hinna med allt - vill få ut allt av denna första lediga fredag.

När jag kom hem efter att ha varit på ett möte i skolan, satte jag på kaffe och tände ett ljus. Läste dagens tidning och bara njööööt!


Då jag på tisdagar och torsdagar är på kontoret i Helsingfors, åker jag förbi en liten butik. Råkar alltid på just det stället svänga huvudet och har sett att det är - eller har sett ut att vara - en liten mysig inredningsbutik.
Igår åkte jag lite tidigare in till stan för att ha tid att stanna vid affären... Yes!
Det var en riktig guldgruva. Kunde bara inte få nog av allt fint där fanns. Hittade massa saker som jag senare skall söka hem. Bl a hittade jag Madame Stoltz, Fil de Fer och Puttipajas produkter men även sådant som kunde ha varit Riviera Maison, men de var det inte...tyvärr.. . Igår kom det hem med mej denna lilla postlåda i zink. I love it! Den är en Ib Laursen..
Den skall antingen få hänga på inre sidan av ytterdörren eller så inte.
Nu skall jag gå och fortsätta och mysa av lediga dagen. Klockan 13 skall jag gå och hämta Emil från skolan.
Kram till er alla,

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig dag! Hoppas din helg blir lika fin!
    Kram S.

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!