23 september 2009

Längtan till fredagen

Hejsan på er alla!
Väntar på att fredagen skall komma. Det är nu två fredagar, ni vet mina lediga dagar, som gått till att vara med barnen. Först hade Max dagsverke och var hemma och förra fredagen var det undersökningar med Emil. Men nu då skall det bli min dag.

Planerna är följande: först blir det kl 9 nagelvård. Skall gå på manikyr dvs och fixa mina naglar . Har sedan ett år tillbaka acrylnaglar och I JUST LOVE THEM !
Kan inte vara utan mera. Har hela mitt liv gnagat på naglarna och som ni säkert förstår så har de inte varit världens vackraste... Nu är de snygga och hållbara och jag känner mej verkligen kvinnlig ...*fniss*.
Efter det skall det bli lite städning hemma, upphängning av diverse vitmålade knoppbrädor och
annat som under veckan blivit målat... kanske jag t o m målar lite till. Skulle ha en lång skänk som borde få bli vit..

På kvällen skall vi ha flickträff. Dem uppskattar jag väldigt mycket. Det är så kul att få träffa sina närmaste kompisar. Att bara sitta och prata om allt som hänt och hur alla har det. Dessutom är det så skönt att inte behöva tänka på kvällsmat, kvällstvätt, läxor o annat som hör kvällen till.

Idag skall Emil få en kompis på lekbesök. Jag och Jenny skall försöka hitta tiden att gå och handla några fina fiskar till akvariet. Någon växt behövs också..
Dessa foton är från stallet där Jenny nästan bor... Det är ett underbart ställe och jag förstår att hon trivs där... med eller utan hästar.
Ps! Har klickat hem lite finheter . Dem skall ni få se så fort de anländer.... jag väntar....
Kramsi kramsi


2 kommentarer:

  1. Mukava, että vihdoin saat perjantain ihan vain itsellesi - olet sen ansainnut.
    Mukavaa tyttöiltaa myöskin.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med lite egen tid. Själv har jag ledigt varannan fredag..det är super gott.
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!