25 september 2009

Rutigt * Randigt * Prickigt

Hej!

Sitter hemma och njuter av min fredagsledighet! Var på morgonen och fixa naglarna, det blev fransk manikyr denhär gången... snyggt ! Ikväll skall det bli flickträff, oj, så kul det skall bli att ses igen.

Hällde upp en kopp kaffe och började fundera över ämnet rutigt, randigt & prickigt ! Ni vet, Vita gåvor-swapen som satte i gång igen , har som tema denna gång - just R,R &P !

Tycker om allt som har med dessa motiv att göra så för den som fått just mej som sin hemliga vän , har det lätt. Allt går. Skulle det innehållit ännu "stjärnor" skulle jag blivit extra glad.
Har själv försökt kolla hos min hemlige vän vad just den bloggerskan tycker om. Men måste säja att det inte alls varit så lätt...


Rutor, ränder & prickar är något som passar in i varje hem, det piggar upp det vita ( fast prickarna ofta är vita *fniss* ). Jag har för tillfället väldigt mycket rutor så det skulle passa med prickar... En liten vink år den hemliga vännen som fått lyckan att skcka åt mej något, är att jag gillar beige, vitt, brunt, blått och rött. Hoppas det var till någon hjälp!


Idag skall det bli cirkus i stan. Emil och Max går med momi och Max har en klasskompis med. Efter det går han övernatten till honom. Emil och pappa får kompisar hemt ikväll då jag skall på flickträff.

Idag blev det dessutom en loppisrunda. För en gång skull hittade jag snygga tröjor åt mej och ett par helt nya Zara ankelstövlar åt Jenny. Hon har inte sett dem ännu men är säker på att hon gillar dem. Dessutom fick Emil en L.O.G.G tröja . Såg mycket fina saker som skulle ha passat fint i inredningen. Sånt som skulle blivit sååå fint om det kommit under penseln. Men..de fick bli till en annan gång. Då skall jag bara tänka på hemmet.... och lite på vitt !


Ha en trevlig kväll


2 kommentarer:

 1. Hej Vännen

  Vet du jag ÄLSKAR prickigt o randigt oxå, har aldrig tänkt på att man kan kombinera stjärnor med det:)

  Härligt det lät med din fredagsdag:)
  Och nya naglar, åh vad härligt.
  Jag har faktiskt haft eget, Skönhetskällan hette den där jag bla gjorde naglar.
  Ha d gott
  Kram sari

  SvaraRadera
 2. Va roligt att du är med i min utlottning! Lycka till!
  Jag tycker också om rutigt, randigt och speciellt PRiCKiGT!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!