27 april 2012

Ändringar i köket

I veckan har jag hunnit med lite inredning också fastän jag varit sjuk. Blombordet ni ser på bilderna har stått i vår toalett tidigare, med hyllan full med handdukar. Nu då jag ändrade om där, blev detta blombord över.


Flyttade det in i köket, nu fungerar det som ett sidobord där jag satte mina kökshanddukar, kakfat, ljusstakar och servetter.

Även ljusstakarna, som inte alltid ryms på matbordet, står behändigt nära till hands!
Den bruna korgen är ett gammalt loppisfynd, likaså de vita ljusstakarna. Dem hittade jag för ett par år sen på marknaden i Storby, Eckerö! Ett populärt ställe i vår familj!


Har sovit mycket dåligt pga snuvan och steg upp redan 05.10 då ena näsborren var helt täppt och från den andra bara forsade det... skall lägga med på soffan en stund innan tredjeklassisten kommer hem kl 12. Tänk att man kan ha en sådan tur, på dessa lediga fredagar. Äldre sonen börjar först kl 10 och yngre kommer hem 12. Mycket ledigt blir det ju nog inte! Idag kommer dottern hem och hon är ledig tom tisdag så henne får jag umgås med lite längre denna gång!

2 kommentarer:

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!