3 april 2012

Helgens mässa och dagens nyheter

Hejsan kära vänner!
Under helgen blev det då ett besök på mässan i Helsingfors där man igen blev både taggad att fixa ute som inne! Konstaterade hemma att man, då man annars även följer med inredningstrender o dyl, inte hittade så mycket nytt på mässan, inte heller köptes det hem mycket, men att det definitivt är kul att strosa onkring i flera timmar och bara suga åt sej inspiration - det är trötta fötter och en sjuk rygg väl värt.

Bild: Sisustusaitta
Ett sådan äggkorg köpte jag åt mej. Hade i veckan försökt klicka hem en korg men de var slut. Därför blev jag så glad då jag stötte på dessa på Mosa Interiors stand på mässan. Nästa på vill ha-listan är en provdocka. Var månne jag skall hitta en sådan?

Bilden lånad från Olsson&Jensen   www.olssonjensen.com
Sedan lite tråkigare saker..
Idag fick jag höra om kommande förändringar på jobbet som gör att jag eventuellt måste säga upp mej.Skall ta mej en riktig funderare och tänka över hur jag skall göra. Vet inte ännu fr o m när det skulle bli men det kan väl aldrig vara fel att vara ute i god tid...

*  *  *  *  *  *  *  
 Ikväll skall jag i alla fall på tjejträff och det skall bli kul och dessutom är det vår kära guddotter Sannas födelsedag idag.
 Paljon O N N E A sinulle rakas Sanna! 


PS!  GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL BLOGGTRÄFFEN !

3 kommentarer:

 1. Kiitos Lotta!
  Välitän sinun viestisi kummitytöllesi.

  Haleja!
  Eija

  SvaraRadera
 2. Hej! Gamla provdockor är charmiga. Spanade länge efter en på Huutonet, men hittade ingen. På Tradera eller eBay finns det bättre chanser att hitta en. Du måste bli medlem av PayPal för att kunna registrera dig hos dem. En del säljare på Tradera begränsar till köpare endast inom Sverige, men ofta accepteras också internationella köpare eller köpare inom Norden.
  Tråkigt med jobbet ditt, hoppas det fixar sig.
  Ha det så bra!
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. tråkigt med jobbet och förändringar ;( Javisst är provdockorna fina! Är det många som redan anmält sig till bloggträff? jag satte upp reklam i balken också om det på min blogg.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!