15 april 2012

Hej, jag heter Ville !

Jag är Charming Charlie, alias Ville , en liten dvärgkanin av rasen hermelin !
Jag bor här hos familjen K tillsammans med min kaninsyster Betty (Boop) . Familjen hade först tagit med sej hem min syster men i ett senare skede ville de ha en kompis åt Betty och det var då jag kom med in i bilden. Jag bodde en tid hos en annan familj men de kunde inte längre ha mej så jag blev liksom adopterad .


När jag flyttade var jag först väldigt skygg och gillade att nafsa mina nya vänner i fingarna när de ville klappa mej, men nu är jag deras lilla gulleplutt. Jag är så liten och söt, säger de. De här bilderna tog min matte då de på påsken försökte få mej introttad i ett pappägg.. Det gick ju inte alls och jag blev faktisk lite arg på dem.


Därför stack jag min väg - rymde fältet, så fort jag fick en chans. 
Som ni ser så är jag ingen fegis, utan hoppar ganska högt ifrån. Lite svårt är det att hoppa upp på soffan. Men det tycker matte att å andra sidan är ganska bra.. Gillar att mysa där och då kan det ibland komma några droppar...  ;)

Bilden blev riktigt suddig när jag hoppar ner med raketfart... jag e snabb , jag!
Gillar när det är veckoslut för då får jag vara ute ur min bur nästen hela dagen. 
Då min familj är i skolan och på sina jobb blir det att vila och sitta inne i buren och bara längta. Nu ser hör jag att kylskåpsdörren gick och det brukar den här tiden betyda en morot och lite äppel åt mej och Betty.

3 kommentarer:

 1. Så söt Ville är :)
  Vi kan inte ha djur för J är allergisk.
  Ha en skön söndag!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Men vilken sötnos och vilket skutt han tar:)
  Kram Emma

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!