24 april 2012

Lite toalett-inspiration denna regniga tisdag

Idag skall ni få njuta av lite toalettbilder. Har ni märkt att det är väldigt sällan man ser toalett/badrumsbilder på bloggarna? How come? Är de alla så tråkiga och smutsiga eller tycker man att de inte är nåt att visa? Jag personligen skulle gärna se tips och ideér hur man kan göra sin toalett lite mysigare och snyggare.

Detta är från vår gästtoalett i nedre våningen. 
Har försökt göra den så icke-toalett-aktig som möjligt. Det enda som egentligen säger att det är en toalett, är själva wc-stolen, handfatet och wc-pappret ;)! Så är det! Badrummen/duschutrymmet kan ju ibland se lite si-och-så ut med fem olika färgers badrockar och 10 olik- mönstrade handdukar, duschgardin som definitivt borde tvättas oftare och dessutom kanske en överfull tvättkorg. Därifrån skulle man verkligen vilja få se några inspirerande bilder fulla av ideér... Känner sej nån utmanad??

Nu skall det bli scones bakning. Lillprinsen väntar i köket.

Råkade läsa i tidningen Skriva om kända bloggskrivare som berättar hur man får fler besökare till sin blogg. Där fanns även Julia från bloggen  Julias vita drömmar som berättar hur hon blivit så "stor" i bloggvärlden. Klicka här så kommer ni direkt till sidan.


2 kommentarer:

 1. Vår toalett i övrevåningen är sååå liten att man knappt slipper in ;) Den är svår att fixa till. Och nedre tvättrummet/toan....total kaos ;)Plus att den är så idiotiskt planerad,som ett L
  Nej ärligt så har jag börjat planera tvättrummet nu. Så bara du väntar så kan du få se bilder på badrummet lite senare utan miljoner leksaker liggande omkring som efter ett bombnedslag.
  Ha en bra dag
  Kram Erica

  SvaraRadera
 2. Tittade in,,fina foton du har och jag håller helt med dej om det där med att bara ha planteringar i krukor, nära sej på terassen och trappan!:) Men tänk vad många år man kämpat i trädgården både vår och höst innan man kom på det!:) Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!