14 juni 2013

Favorit tidningen i min smak

Skulle så gärna hinna läsa lite riktiga böcker! 
Dessvärre blir det inte av att göra det då jag aldrig riktigt har tid. Tidningar ,och då menar jag givetvis inredningstidningar, läser jag däremot många, ofta och gärna!
Till favoriterna hör denna förnyade tidning Unelmien Talo & Koti ( Drömmarnas Hus & Hem ) som ändrade både utseende och innehåll totalt för en tid sedan. Nu innehåller tidningen härligheter från början till slut.


Jag prenumererar på denna blaska och slänger mig över den då den ligger i påstlådan. Tidningen gör mig aldrig besviken. Den har en härlig layout, gillar artiklarna , recepten är mumsiga och den är mångsidig. Hemma hos-reportagen är just i min smak om än de ibland är lite väl pastelliga. Men jag snappar alltid upp något kul!


Förra året gjordes ett reportage från vårt hem och om jag inte minns helt fel kommer ni att få se de i oktober nummer av just denna tidning! Så håll ögonen öppna (ni skall nog bli påminda om saken ännu..;)..


Just nu är det faktiskt en tävling på gång i Lehtitukku. Var med även du så kan du vinna en valfri tidningsprenumeration, kanske just Unelmien Talo & Koti eller någon helt annan...
 Kika in och deltag , vet jag...


tavling-banner-lehtitukku.PNG Hos Lehtitukku kan du prenumerera på svenska tidningar till Finland! Kanske en prenumeration på Kalle Anka lockar?


Nu skall det verkligen smaka med veckoslut. Är helt slut efter denna vecka som åter igen innehöll massor med kvällsprogram. Nu är maten klar i ugen och det doftar gudomligt gott och efter det tror jag minsann det bli bastu. Det har regnat precis hela dagen och jag känner mig riktigt frusen ..
- sol  sol  sol  sol  sol  -


Och visst komemr ni ihåg utlottningen här på bloggen. Direkt länk till tävlingsinlägget hittar du uppe i högerspalten.

Puss & Kram

3 kommentarer:

 1. Jag har inte läst Talo och koti på en tid, men nu fick ja lust att köpa den. Trevligt om det kommer från ditt hem i den.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tidning!

  Önskar dig en fin helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Härlig tidning ser det ut att vara.:-) kram

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!