3 juni 2013

There was a party...

The party is over!
Vilken helg, fullspäckad med program. På fredagen åkte vi till Kimito där dottern blev utexaminerad hästhushållare. Det var en mycket stämningsfull dimission med mycket tal, bilder och applåder.


Efteråt blev det naturligtvis fotografering ute på backen. 35 st glada flickor och pojkar som i tre års tid flitigt har studerat till både hästskötare, djurskötare, lantbrukare och skogsbrukare - många hade under denna tid lyckats med en dubbelexamen dvs tog samtidigt studenten.. Jätteduktigt med tanke på att var och en av dessa yrken är minst sagt fysiskt tunga och att samtidigt dessutom orka fokusera på gymnasiet.

Sju glada hästhushållare ( dottern i mitten )

 Hemma firade vi först på lördagen. Huset var fullt av släkt och goda vänner och trots att det var både trångt och varmt, var det en fin dag för oss alla. Temat för denna dag var  r o s a  som var en genomgående färg då det gällde servering, dekoration och blommor.


Det bjöds på härliga smörgåskakor, små salta bitar, ljusröda chokladcupcakes, maränger, chokladkaka, marängtårta och mumsiga rosa/vita marshmallows i formen av små hjärtan. Och givetvis champange - festdagen till ära.


Nu hoppas vi då att dottern senast i augusti har hittat en arbetsplats. Så om ni vet om ett stall i huvudstadsregionen som råkar behöva en hästskötare till i höst, hör av dej... ;)

Tusen tack till Er alla som var med och gjorde denna dag så fin för Jenny!

Här till sist en bild på vår söta nyutexaminerade-Kika in i morgon igen - då blir det utlottning här hemma hos Ingeborg.
Och har du frågor du vill ställa mig kan du göra det HÄR.

K r a m

2 kommentarer:

 1. Stort grattis till dottern din ! Förstår att ni haft ett festligt och härligt veckoslut...
  Ha det gott !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Grattis till dottern! Lycka till med jobbsökandet :)

  Härliga bilder från firande!

  Ha de så gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!