19 juni 2013

Naturen i vår lilla stad

Idag var vi med dagisbarnen ute på en promenad . 
Vi gick till det lilla träsket som finns i vår lilla stad. Naturen är så vacker där att man knappt tror sina ögon. Lite sumpigt som det brukar vara vid träsk men mängder med växtlighet som man inte ser överallt.


Mitt i träsket finns en gammal roddbåt som nu till sommaren är fylld med fina blommor. Det såg så fint ut... Vi hade tagit bröd med och skulle mata ankorna men tyvärr såg vi inte en endaste en anka.. tråkigt! Hemvägen gick vi på den lilla spången som är byggd i genom hela den sumpiga terrängen. Det är som att gå i ett sagoland - spännande men även så rofyllt och vackert!


Där växte massvis med Ängsull som vi tittade på och jag plockade några hem. 
De är så fina med sina vita tofsar.


Det kommer även att bli ett fint hjortronår i år, kan jag berätta. Skogen var full med hjortron blad och även bär fanns det redan. Mums! Fast jag bott i denna härliga lilla stad i hela mitt liv, kan jag inte låta bli att fortfarande facineras av den vackra natur jag har fått växa upp i. Är lycklig över att även mina egna barn har fått njuta av att ha naturen nära inpå.


 Glöm inte att delta i utlottningen här på bloggen.
Direkt till tävlingsinlägget slipper du via bilden högst uppe i högerspalten.

3 kommentarer:

 1. Riktigt mysiga och fina bilder.:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin dag ni har haft i "trollskogen", härliga bilder. Önskar dig en skön Midsommar.

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och vilken skön dag för barnen också..

  Trevlig midsommar :)
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!