25 juni 2013

First visit to Tiger

Efter jobbet var jag och barnen  på vårt första besök på Tiger. Ni vet butiken med allt tänkbart- men billigare... Där fanns ju massor med roliga saker, men den var inte alls sådan som jag tänkt mig. Den var ju lite i stil med Lagerhaus (som dock är en av mina favvoaffärer), inte alls som den pappershandel jag av någon konstig orsak föreställt mig. Barnen hittade allt möjligt som fick följa med dem hem; bl a en Buddha-staty som byter färg (!), solglasögon, slickepinnar o dyl . Jag för min del kom hem med servetter och en härlig sommar Eau de Toilette "Cotton".


Den doftar bomull, fräscht rent och somrigt. Gillar den inte bara för den fina doftens skull utan även för den vackra och enkla flaskan. Någon annan som prövat sig på den? Det fanns flera "mer eller mindre" konstiga dofter men denna föll jag direkt för. Nu skall det bänkas framför soffan, först Allsång på Skansen och sedan Beck & Persbrandt!1 kommentar:

  1. Hej,
    vi gillar alla Tiger. Bästa butiken när ungarna skall på kalas.
    Må gott.
    Linnéa

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!