11 september 2013

Köksdetaljer

I köket finns det mycket att fästa ögat på. Som jag tidigare nämnt är jag ingen hejare på att laga mat i köket. Spenderar inte mycket matlagningstid där men desto mera sitter jag i köket. Har rivit bort endel köcksluckor för att få öppna hyllor (då när den fasen varade) och på dem kan man hitta diverse fina samlarobjekt..


Gillar vitt porslin och har samlat på mej ganska mycket . Endel använder jag, andra inte. Mina små Riviera Maison koppar hittade på en loppis , likaså den fina tyngden som jag har flera av. Gillar dem.Porslins måtten på ½ liter och 1 dl härstammar från mina morföräldrar och de är så härliga. 
Ibland används de till vaser men annors får det bara stå där och vara fina. 

( serveringskupan som var vår kökslampa tidigare, väntar på ett nytt liv...)

4 kommentarer:

 1. Trevligt! Gillar också vitt porslin, fast vi nog har en hel del annat också!
  Kannorna är jättefina.

  Kramis Sabi

  SvaraRadera
 2. Vilken fin helhet. Tycker också om vitt porslin men har svårt att hålla mej och så plötsligt har jag nånting som inte passar alls ihop. Fint men passar inte i helheten.
  Tyngder har jag letat efter.

  SvaraRadera
 3. Jag är också svag för vitt porslin!

  Dina mått bara älskar jag... skulle gärna bli ägare av sådana. Jag har letat på loppisar, antikaffärer och på nätet efter såna länge länge utan lyckat resultat :(

  Ha de så gott!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Sellaisista mittakannuista mäkin olen haaveillut! Aivan upeat!!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!