2 december 2013

Dörrdekoration - lucka nr 2

Vilken storm det var i natt! Den ven i knutarna samtidigt som jag hostade lungorna ur mej. 
Hade ingen feber i morse så vi skall hoppas att flunssan börjar ge med sig.  På inredningsfronten händer det inte mycket, som ni säkert förstår. Plockar fram och tillbaka små saker men inget större på gång. På dörren har vi detta år ingen krans utan ett granrisknippe. På den kommer det närmare jul lite dekoration ännu. Fast jag gillar nog det enkla...


Huh mikä myrsky. Luulin kattopaneelit irtoavan samalla kun yskin sängyssäni aivot pihalle. Mikä yö! Nyt ei kuitenkaan tulee eikä minulla ollut aamulla enää kuumetta.  Sisustusrintamalla ei oikeastaan tapahdu mitään, ymmärrettävistä syistä.., siirtelen täällä kotona pikkuesineitä paikasta toiselle mutta ei mitään sen suurempaa. Ulko ovessamme ei tänä vuonna roiku havukranssi vaan havunippu , johon lähempänä joulua tulee jotain koristetta vielä. Vaikka tykkäänkin tästä yksinkertaisesta..

Svar på lucka nr 2:

" Det bästa med jultiden är nog tiden före. Att fundera och planera, att fixa till det i hemmet så att man får den härligt mysiga julstämningen. Gillar då man kan börja dricka glögg, tända ljus och då det blir lite kallare ute, den första snön ( vilket ju egentligen inte ännu skett), ja egentligen allt som har med julförberedelserna att göra. Julafton är ofta över på ett huj , så det gäller att njuta av tiden före. Brukar faktiskt börja lite redan i november för att få ut av mystiden så mycket som möjligt "

Vill du vara med i utlottningen om ett produktpaket från Ib Laursen, klicka HÄR

1 kommentar:

  1. Vad fin dörrdekoration du har gjort!

    Även hos oss hade vindarna bråttom bråttom... och en tunt täcke av snö har lagt sig så pass att det skriftar i vitt.

    Önskar dig en fin vecka!
    Kram Marie

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!