18 december 2013

EN BOK- FLERE BÖCKER.... BLIR GRANAR

Idag hade sonen julfest. Alltid lika stämningsfullt och fint. Massor av sång och en fint och annorlunda Luciatåg. Ännu två dagar skola och jobb och sedan blir det en låång julledighet. Som ni ser har även jag för en tid sedan gjort en liten skog av pappersgranar av gamla böcker. Lätt som en plätt och fint som dekoration. Det blev både stora och lite mindre. 


Tänään nuorimmaisella oli joulujuhlat. Yhtä hienot kun aina. Paljon laulua ja kaunis erilainen Luciaohjelma . Vielä kaksi koulupäivää lapsilla ja minulla työpäiviä jäljellä ja sitten saadaan nauttia pitkästä joululomasta.
Niin kuin huomaatte, minäkin olen taitellut joulukuusia jonkun verran. Tuli tehtyä isompia ja pienempia. Todella helppo tehdä ja niistä tulee kivoja koristeita..


Kalenderlucka 18

Den senaste "stora " filmen jag sett var nog The Hobbits som vi tittade på hemma i soffan. På bio var jag senast och tittade på Twilight - Breaking dawn part two. Båda två var fina! Tyvärr går vi alltför sällan på bio, det blir liksom inte av när man så lätt kan hyra /se direkt hemifrån precis när man vill....
På bokfronten är det Läckbergs böcker, dem slukade jag i somras...alla!

Ses i morgon igen.
PS! Hörni - över över 181 000 besökare på bloggen! WOW , tusen tack till er alla
som kikar in. Skriv gärna en liten kommetar så jag vet vem som besökt mig...


2 kommentarer:

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!