5 juli 2009

Äntligen hemma

Hej igen!
Äntligen är vi hemma igen efter super fin spa-semester.
Vi var mycket nöjda med allt; både hotell, mat och stället själv. Hotellet var så gott som fullt och likaså på campingområdet. Alla dagar kom det nya caravanare (och tältare...usch, jag är verkligen ingen tältvän och tyckte nästan synd om de stackrarna när de alla mornar kravlade ur sitt lilla tält ;).
Dessutom hade hotellet en gästhamn, så det kom dagligen många båtar som blev för en eller två nätter vid bryggan.

Vi hade mycket roligt program. Hotellet hade ett schema över vad de ordnade varje dag, allt från golf-simulator till sandskulpterings tävling. Vi deltog flitigt i alla vattenbicar och barnen njöt av fulla muggar av den fina rutchbanan som var ny!
Alldeses intill hotellet fanns en smal kanal som var 9 meter djup. Längs den stranden var det alldeles underbart att promenera. Pojkarna kastade stenar och gick barfota på de våta och kalla stenarna i hopp att det skulle köra förbi en båt som gjorde stora vågor ;)
Längs kanalen fanns det smultron som vi plockade många gånger. Det var ett sånt ställe som solen verkligen gassade på och där blåste inte alls - så skönt var det!

Det fanns även massor för barnen att göra dagligen. Det som givetvis var pojkarnas favorit var trampolinen. Där kunde de hoppa hur länge som helst (saknade sin egen trampolin som stod hemma på gården).
Det blev den ena poseringen efter den andra, då Jenny gärna fotograferade och testade nya kameran. Bra foton blev det med denna sport-mode... eller hur?

Karate-Kid in action !

Man fick även åka efter en båt som drog på delfiner, länsstolar i form av gummibåt mm.

Alla dagar njöt vi av ett mycket dignande buffétbord både morgon, middag och kväll.
Trots flitigt sportande måste jag medge att vågen hemma visade 2 kg mera än den gjort innan ;(( Vilket syns på dessa foton..... !


Men som ni alla vet så är det Borta bra men hemma bäst - som gäller. Och så även denna gång. Hemresan tog 5 timmar men barnen orkade väldigt bra. Stannade två gånger för kaffe och mat. Är väldigt stolta över dem. De satt tysta (ganska i alla fall) och pratade och lyssnade på musik och sov....

Nu är jag ledig ännu må -to denna vecka. På fredagen går jag på jobb. Därefter jobbar jag 1 vecka på heltid och sen 2 veckor med halvtid, dvs. 9-13. Det är skönt. Barnen stiger sent upp och när jag kommer hem kl 13 kan vi åka till stranden eller göra annat kul. Efter det är det 2 veckor semester ännu - och det betyder ÅLAND !Åh vad det skall bli roligt att ha ännu en resa framför sig. Ni vet ju att det känns som om sommarlovet varit mycket längre om man varit borts hemifrån.

Veckan före vi åker till Åland far Jenny på ridläger - och såååå hon väntar;
Nu skall jag läsa igenom era inlägg, vad kul det skall bli. Kanske jag måste gå och ta mej lite chips eller choklad som extra njutning....
Kram,
2 kommentarer:

 1. Så kul för er med resorna!
  Blir inte så mycket sånt för oss i år, vi har nämligen inte semester samtidigt. Som tur är har jag lediga vardagar ibland så vi kan ta korta turer istället.

  HAHAAHA!! Vilka superfina bilder av trampolinhopparna! Såna vill jag också ta!

  Ha det gott! Kramis!

  SvaraRadera
 2. HEJ! samma här...kikar in med jämna mellanrum....oj vad ni har hunnit med.jätte fina bilder...och du skit i det där 2kg...du ser ju ut attmåoch vara jättefin...kram

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!