9 juli 2009

På jobb igen i morgon

Halloj!
Hela natten öste det ner och åskade värrigare. Vaknade av att en liten en kravlade upp i mammas och pappas säng på morgonnatten efter att ha vaknat av dundrandet. Resten av dagen var mulen och grå. Mitt i allt på kvällen började i alla fall solen skina och jag och mannen slapp på "lenkki" (= konditionsrunda/springa/stavgå osv...). Det gjorde riktigt gott och det var så skönt när det fläktade lite.

Här ser ni den fina knoppbrädan som jag fyndade för 1 e på en av sommarens loppisar. Den var från början träfärgad med fick sej en omgång vitt och sjabbande och nu hänger den i nedre toaletten med vita handdukar. Den nedre toaletten är för övrigt marint inspirerad så det finns mycket båtar, fyrar, stenar, snäckor osv osv.
Då jag hade födelsedag i juni fick jag av min gode vän Eya ett underbart paket med finheter. I paketet fanns det bl a en jättefin Lexington kökshandduk och ett sött metallhjärta för att hänga handduken .
Den är så fräch och fin att man nästan inte täcks använda den. Det har jag faktiskt inte heller gjort ännu. Den hänger liksom på "skryt-plats" ännu :).
Imorgon blir det då en jobbdag innan det är veckoslut igen. Emil fick, typiskt nog, feber i natt, 38,5 och hosta. Han har ju infektionsastma som oftast gör att han först får snuva, sen hosta och sen hög feber. Nåväl, pappa får bli hemma med honom i morgon. Passar egentligen riktigt fint eftersom barnen annors skulle ha varit allena hemma.
Mer i morgon,

2 kommentarer:

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!