20 september 2011

Vinnarna är - Voittajat ovat ......

Utlottningen är avslutad och vinnaren är avgjord med hjälp av en slumptalsgenerator. Det blev många lotter eftersom de flesta deltog med tre lotter. Har lärt känna många fina nya bloggar, har besökt nästan alla nu, några är kvar och er skall jag besöka så fort jag hinner. Tusen tack till er alla som deltog. Ni som inte ännu kikat in hos Sateenkaarentaa (som sponsade utlottningen) skall göra det. Stort tack till Ilona!

* * * * * * * * * * *

Arvonta on nyt päättynyt ja voittaja arvottiin Random Number Generator:illa. Arpoja oli paljon sillä melkein jokainen oli mukana kolmella arvalla. Olen oppinut tuntemaan todella paljon uusia ihania blogeja, olen käynyt vierailulla melkein jokaisella, pari puuttuu vielä mutta tulen heti kun kerkeän. Kiitos kaikille. Jos ette vielä ole käynyt vierailulla Sateenkaarentaassa (joka sponssasi arvonnan) niin käy. Suuri kiitos Ilonalle!


Och nu till vinnarna. Eftersom det fanns två böcker blir det två vinnare.
Koska kirjoja oli kaksi on myös kaksi voittajaa.

Vinnarna hade lottnummer/ voittajilla oli arpanumerot:

115 = Piijuli (ilman blogia)
45= Ira


Onnea teille molemmille.
Ilmoittakaa minulle osoitetietojanne niin posti tuo teille ihanan kirjan täynnä inspiraatiota ja kauniita kuvia.5 kommentarer:

 1. Ihanaa KIITOS!
  Mä oon niin onnellinen :)
  Toivoin niin tätä voittoa!

  SvaraRadera
 2. Onnea myös sinulle kivasta voitosta :)

  SvaraRadera
 3. KIITOS!!! Tämä oli ihana yllätys ja päivän piristys!!! En edes muistanut koko arvontaa. Lainasin toisen kirjoista kirjastosta, itkin kun luin sitä, niin kauniisti Ilona osaa kirjoitaa ja teksti oli kuin olisin lukenut omasta elämästäni. Niin samoja ajatuksia... ♥ ♥ ♥

  Kiitos vielä, tämä lämmitti mieltä!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!