9 september 2011

Tankar en fredagskväll

Har njutit av ledigdag idag ! Har hunnit med massor och nu känner jag mej helt slut. Tycker det är så mysigt om kvällarna när det börjar skymma så jag bara måste tända ljus och njuta i ljussken.


Tänk att man kan varva ner sej och bara känna sej nollställd då ljusen glimmar lite här och var i huset! Åtminstone jag! Längtar till den kommande mys-pys-tiden. Gör ni det?
Efter en varm, solig och skön sommar känns det faktiskt så - att man liksom är redo för den långa vintern.


Nu blir det en stor kopp te och några rostade bröd, varm bastu och senare i kväll Big Brother (som jag inte kan leva utan- tur att det bara visas 3 månader/år...)


Kyllä on vaan niin ihanaa sytyttää kynttilöitä iltaisin kun hämärtää. Jotenkin tuntuu, tämän lämpimän ja aurinkoisen kesän jälkeen, että ihan oikeasti on "valmis" vastaanottamaan kylmän talven. Vai oletteko? Kun sytytän kynttilöitä rauhoitun ja saan kummasti lisävoimia. Odotan ihan sitä aikaa kun saa istua käpertyneenä peittoon nauttimassa kylmistä talvi-illoista.
Nyt kuitenkin odottaa kuppi teetä, paahtoleipiä ja sauna, ja sitten illemmalla Big Brother ( jonka en voi elää ilman, onneksi tulee vain 3 kk vuodesta)


6 kommentarer:

 1. Här är det svenska idol som gäller.. Dom är heelt fantastiska !
  Trevlig tv-myskväll !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Hösten är min absoluta favoritårstid, jag tycker om dom alla, men speciellt hösten - då leker livet och det där som du skriver om ljus oh mysa och ta det lugnt och baka lite och greja, det är så fint.
  Förresten är det OK om jag länkar till dig när jag kommer att ha ett inlägg om lampskärmar. Jag försökte ju göra en sådan som du gjorde med remsorna, men jag kunde inte, nu har jag gjort en annan, men jag skulle vilja visa hur din ser ut och att det var en sån det var meningen att det skulle bli.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. nej fy, jag blir ALDRIG redo för vintern. aldrig!

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt att luta sig tillbaka efter en fartfylld dag och tända ljus ;)

  SvaraRadera
 5. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Tack för din uppmuntrande kommentar. Nog vet jag ju att det är så..
  Tycker nog om då det börjar bli mörkt om kvällarna och då löven dalar ner. Hemskt mycket ljus har det inte blivit ännu.. lever typ i syrummet då jag är ensam hemma, och ids inte göra det så mysigt där :-)
  Ha en skön vecka!
  Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!