28 juni 2009

Jenny på hästryggen

Sitter på terrassen i gassande solsken och njuter i hettan. Har så sett fram emot semester med sol så blev nog lite till mej igår när det var mulet hela dagem. Men idag är det underbart. Hittade några bilden som Jenny hade fått av sin kurskompis som jag nu tänkte visa er.


Hon var ju som sagt på hästskötarkurs i Ingå på Västankvarn. De hade haft jättekul och fått massa nya vänner. Där hade till och med varit en flicka som rider i Jennys stall.
De hade ridlektion alla förmiddagar och efter det var den hästskötsel som gällde. Den sista dagen tog de hästskötarmärket och fick betyg/intyg över slutförd kurs.
Jenny älskar hästar och att pyssla med dem. Nu har hon då sluppit in till hästskötarlinjen i Brusby och har tagit emot sin studieplats. Till råga på allt kom det på fredagen brev hem om att hon även sluppit till skolan i grannkommunen som har 10-klassen. Så vi får se vad hon väljer.
Nu skall det bli kaffe med käre grannen Catha och sedan packande av bilen. I morgon är det ju av till Varkaus på badsemester.
Före det måste ännu kaninerna Betty och Ville föras till sitt skötställe. De skall till våra bekanta som i sin tur hämtar sin kanin till oss efter det.


Kram på er,


Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!