1 juni 2009

Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli ......

Hej,
Jaha. Äntligen blev det då sommarlov. Underbart väder hela weekenden och till råga på allt hände det massor igen. Märker att jag inte får något av mina "egna" projekt gjorda när det snurrar kring barnen i ett. På gården sker det så mycket eftersom vi är dagarna i ända ute.
På lördagen efter alla skolavlutningar och betygsutdelningar firade vi sommarlovet med glass och annat gott ute på terrassen. Barnen fick helt ok betyg så mamma och pappa är nöjda och glada..


Det är så fint att sitta på terrassen för tillfället. Det är fina gröna buskar runt omkring. Det känns som om man skulle sitta i en oas. Det tråkiga är att solen inte just skiner där på kvällen, då man gärna hade suttit och njutit med god mat och goda vänner... i kvällssolens sken...


Bloggerskan själv har ju gjort allt ute i solen. Ätit, avnjutit morgonkaffet, dagskaffet, kvällsteét, grillat, bläddrat i inredningstidningar, solat, pratat med grannen, druckit cider, läst, sovit, solat ...
ja allt i princip. Jag är solgalen!


Mumsigt med glass och hallon ! Även smulten glass duger.....hihihih....

Och så ! Äntligen har pojkarna fått sin trampolin, som de gnällt över (eller Max har gnällt) , i minst två år! Nu står den alltså på gården. Halva kvällen grejjade vi med den. Max är precis som jag var som barn. Väldigt vigulant, gör volter hitåt och ditåt, framåt och bakåt.
(Så vink, vink alla bekanta. Hos oss kan man nu hoppa på trampolin då de vuxna vill dricka "kaffe" i fred ;).
Max fick faktiskt 10 på betyget i gymnastik... Dessutom , igår då de hade avslutning i innebandylaget , fick han pokalen som de delar ut åt den som fått mest poäng vid matcherna. Grattis Maxen - vi är sååå stolta över dej !Ser ni dessutom vilken säsong vi har öppnat??? JO strandsäsongen!
I går for Emil och jag tillsammans med momi och hennes väninna till stranden. Det var fullsmockat med soldyrkare. Helt underbart. Vattnet var ganska varmt, men vi simmade nog inte.... Emil njöt som bara den .... medan stora syskonen satt hemma framför datorn.... jojo, studsmattan var ju inte fixad ännu, annors skulle de säkert ha hoppat där.
Kramar åt alla,


1 kommentar:

  1. När får vi komma? Har ni könummer till trampolinen (och kaffet?)...?

    Och grattis till gudsonen för exceptionellt fin sportprestation. Betyget får man kanske kasta en blick på i något skede? En så talangfull kille måste brås på sin...njaaa, inte gudmor i alla fall!:D

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!