3 juni 2009

Olycka och elände

Hej!
Den här dagen kan man ju undra varför man ens steg upp !!!
Skit väder - ingen sol och värme. I morse när jag skulle göra ett inlägg märkte jag att jag inte kunde sätta upp bilder på datorn. Zoomen hade fastnat på kameran och gick inte in och ut, som den skall göra då den aktiveras.. nej nej! Jag undrar om nån har slängt den i backen och att den därför "låst" sej! Så det blir ett inlägg utan bilder..

Sedan förde jag Emil till dagis. När jag körde ut från dagisgården, råkade ena framhjulet stöta i kantstenen vid trottoaren . Och vad tror ni hände ??????
Jo, mitt i en korsning såg jag plötsligt att ena kapseln ringlade ut framför bilen i korsningen. Jag stannade bilen och samtidigt kom det en bil emot och han som satt inne i den, pekade på mitt hjul.
Och när jag stiger ut igen och kollar på däcket, ser jag att det exploderat !!!!!
Där satt jag då mitt i en korsning med ett exploderat hjul.
Varför, varför händer det alltid åt mej?
Skit Volvo !
Som tur finns det en liten bilservice alldeles intill dagis, så jag köder dit och bönade och bad att de skulle byta ringen på direkten. Det öste ju ner och under den tiden som de bytte ringen blev jag ju naturligtvis dyblöt. Jag bad dem sätta dit reservdäcket . Jo det kunde de. Men det råkade sej så att reservhjulet var ett pyttelitet, smalt däck som man bara kan köra "till servicen" då det händer sånt här.
Tja, jag frågade om jag kunde köra med det till jobbet som ligger i samma lilla stad och det gick som tur för sej. De hade inte nya ringar där men skulle just idag och köpa mera så de bad mej komma dit på eftermiddagen. De kan ju naturligtvis inte heller byta endast ett hjul , utan det blir då två! Ja, då blev man 300 e fattigare ....

Snart skall jag fara iväg och få hjulet bytt!
Hade tänkt visa er mina nya målerier , men det blir då alltså inte före kameran funkkar eller tills vi skaffat en ny!

Er arga vän,


3 kommentarer:

 1. Om du betalar 300 för TVÅ nya däck blir du nog rånad! Du ska nog få fyra inkl. jobb för det priset! Om det inte är några VOLVOSPECIAL... ;)

  Vi köpte just nya så vi är ganska insatta...

  SvaraRadera
 2. 300 hundra i er valuta? antar jag... Då är det ju jättedyrt.. hatar att köpa däck...blää. Vilken otur du har haft..ibland undrar man ju varför man överhuvudtaget öppna ögonen...lycka till med ALLT. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Hoppas din dag har varit bättre idag! Tack för den fina kommentaren om mitt pyssel, jag blir såå glad! Kram Helena

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!