30 juni 2009

På spa-semester

Hejsan!
Här är vi nu på semester. Hotellet är helt ok och rummet likaså. Vi har ett stort Jr Suite- rum och med tv och litet eget kök. Teven är det ju roligt med ,eftersom vi kan sitta uppe på kvällarna och kolla den då barnen somnat!

Här finns massor med barnfamiljer, campare med husbilar och husvagnar. Resan tog närmare 4 timmar , med en stopp. Kan berätta att det var show i baksätet hela resan ;).

Idag har vi solat på bryggan, varit på 2 vattenjumppa-sessioner. Kan hända att jag inte alls slipper upp från sängen i morgon. Vattenjumppa är helt nytt för mej ;). Spat är alldeles superfint och fräscht. Där finns allt man kan tänka sej; terapibassäng, kallvatten(+7) bassäng, bubbelpooler av alla de slag, utebassäng, rutchbana för barnen och barnbassäng.
Här finns en trampolin som är i flitigt bruk, som ni säkert förstår ;). Jenny har med nya kameran och fotar allt som oftast. Sedan var vi på stavpromenad längs kanalstranden. Underbart vackert var det. Plockade massa smultron som Max snabbt smaskade i sej. På kvällen åkte vi till den närmaste staden för att köpa lite godis , cider och chips.


Har förstås med mej "lilla vita" men den får inte kontakt med nätet av nån konstig anledning. Därför fick jag shasa bort en flicka från internetrummet, som suttit där minst 2 timmar ( fast det endast är tillåtet att använda 15 min/användare/gång ). Men hon försvann snabbt när jag frågade om hon tänker sitta länge ännu.... :)
Nu skall vi ta oss en drink i baren medan barnen leker ute. Barnen hade villat bada ännu men jag bara inte orkar.....
Ses i morgon,

1 kommentar:

  1. Åå vad det låter härligt... spa semester! Njuut!
    Kram Sabina

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!