30 oktober 2009

Fri fredag

Hej !

Idag började morgonen hektiskt med att köra två barn till skolan klockan åtta medan det sista blev hemma. Då två av barnen var förda styrde jag bilen till det tredje barnets kvartsamtal i skolan som skulle börja 8.15. Efter stunden i skolan stressade jag hem för att plocka upp barn nummer tre och föra honom till skolan. Hänger ni med???

Efter det körde jag iväg på loppis. Någonting som brukar höra till mina lediga fredagar. Fyndade lite smått. Bland annat 6 stycken glöggmuggar i zink med glas i.. jättesöta. Kan ju användas som ljusskålar utan glasen. I like! 80 cent styck.

Sedan råkade jag komma över en Madame Stoltz toalettpappershållare för 2 e samt en liten vit/röd julduk med bilder samt julig text. Den skall antingen få ett tyg bakom och bli en dyna eller så inte... Till sist såg jag den söta lilla vita ljustaken av keramik som bara skrek - "ta mej med", och det gjorde jag förstås. Hittade även blåvita självtändighetsljus för 40 cent ( vi firar ju självständighetsdag här i Finland den 6.12 och då brukar alla ha två ljus (vanliga eller blåvita) i fönstren. )

I morgon är vi bjudna till bästa vänner på 50-års party i Halloween-anda. Skall bli kul. Nu skall jag njuta lite ännu av lediga tiden jag har. Klockan 13 skall Emil hämtas och vi skall åka en sväng till Ikea, tror jag.. jag skall försöka locka honom med hot-dog...
Sen klockan 14.30 plockar jag Max upp och sedan 15.00 är det Jennys tur. Puh och stön. Är detta hemmamammornas stressiga vardag....???


Ha det så skönt i kväll, njut av fredagskvällen och ha alla en riktigt festlig HALLOWEEN !3 kommentarer:

 1. vad mycket fint du hittade på loppisen!
  jo, just så där är det att vara tillgänglig. att jag fått skjutsa i mina dagar...
  trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag är KÄR!!!
  Japp i dina glögglas, så vansinnigt fina,,,VILL HA!!

  Verkar ha vart en bra loppisrunda

  Hoppas ni haft trevligt på festen

  Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Vilka fina fynd du gjort!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!