6 november 2011

Kamouflage

Kommer ni ihåg det fula ventilationshålet som vi har i väggen mellan vardagsrumsfönstren? Om inte så ser ni det här nedan på den här bilden som är tagen för flera år sedan ( alltså den fula runda saken som syns ovanför kransen, som även ser ganska malplacerad ut...)


Ett tag då jag gjorde en skogspromenad, hittade jag en ek och kunde inte låta bli att ta lite blad ifrån den. Gjorde en krans genom att först torka bladen och pressa dem och sedan nita fast dem i varandra i formen av en krans. Lätt som en plätt. Sedan gick jag omkring och funderade var jag kunde hänga den och ögonen föll på den fula ventilen.


Det här ser man då man kommer in i vardagsrummet. Kransen fungerar fint som kamouflage..Blev fint, tycker jag. Nu är jag igen nöjd - för ett tag.

PS!
Ännu hinner ni delta i utlottningen som görs i samarbete med Mirabling. Klicka på bilden längst upp till höger så kommer du till tävlingen. Det enda du behöver göra för att vara med är att lämna en kommentar till tävlingsinlägget. Har du
inte en egen blogg, går det lätt att efter kommentaren klicka på Anonym så kan du vara med. Glöm inte att skriva en signatur i såfall.Gilla även Hemma hos Ingeborg på Facebook så får du en lott till...

2 kommentarer:

 1. Det blev fint med kransen!
  Ha det så bra,
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Vilket perfekt kamouflage ;)
  Kransen var jättefin!
  Du har ett väldigt fint och hemtrevligt hem!

  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!