7 januari 2012

Vill ni se på kaos ? Kika in hos oss!

Jaha, då började då den stora förvandlingen..Hela den övre våningen fick sej en omgång. Alla sovrum fick nytt utseende och alla har vi sovit i natt i ett nytt sovrum...
Tänkte ni skulle få se hur det ser ut då familjen K flyttar runt...

Den övre hallen är verkligen inte stor. Den är ca 2,5 m x 3 meter och då vi möblerade om i alla sovrum samtidigt var det i hallen som det var grym trafik. Där stod det saker och väntade på att rymmas in i rätt rum, där blev vi inklämda mellan sängar och sekretärer och där höll lampan på att komma ner flera gånger...

Saker in och saker ut, skrivbord, madrasser och televisioner - allt om vartannat...

Vet inte hur vi skulle ha klarat oss utan en...
bastu... det perfekta förvaringsstället för smått pråtel; leksaker, tidningar, böcker, legolådor, blommor, lampor osv, som väntade på att få flytta in i sina respektive rum.

Nu är alla rum möblerade men ännu skall det fixas lite smått och gått så före-efter bilder får ni ännu vänta på. Alla har vi sovit gått i våra nya sovrum. I morgon fyller äldsta sonen M 16 år och då skall han bli uppsjungen på säng...i nytt sovrum!
Ha en skön lördagskväll.

5 kommentarer:

 1. Hahahaha!!
  Det där känner man igen!!!
  Tänk vilket kaos det blir när man möblerar om. Ändå börjar jag på med såna projekt heeeela tiden :D


  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Älskar åxå att ändra om, men tyvärr är det ganska begränsat med vad man kan göra här var vi bor nu :( Förutom i flickornas rum, där brukar de hända, å som tur gillar dom de!

  Heidi

  SvaraRadera
 3. Oj du det där känner man igen, men det gäller ju också att planera lite så möblerna klarar av att rotera och kommer in i rätt rum.
  Det blev säkert fint och det är ju så roligt med något nytt :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 4. Hihi vilken tur att du inte varit hemma hoss mig.

  Jag behöver att du hör av dig till mig angående vita gåvor

  Kram Lotta
  lottamalm@telia.com

  SvaraRadera
 5. Kan försäkra att rummen blev jättebra. Alla är nöjda.

  G

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!