11 januari 2012

Smoothies och vitamindoser

Tomten hämtade till mannen en mixer. I den har vi gjort goda smoothies av jordgubbar och banan.  Den är lätt att använda och den har en passligt stor glaskanna att hälla i från.För tillfället har jag total brist på inspiration och känner mej trött så jag tänkte att jag kanske borde börja göra vitamindrinkar morgon och kväll till mej själv. Övre våningen bara väntar att nån skall fixa den klar- den sista touchen saknas än...men orkar bara inte för tillfället. Har sovit dåligt flera nätter och det har säkert gjort sitt!
Idag sökte jag dottern hem från stallet där hon är på arbetspraktik. Hon har nämligen nästa arbetstur först på fredag kl 13 så hon får ta igen sej här hemma hela morgondagen då vi andra är i skola och på jobb.. Skönt att ha alla barn hemma igen några dagar!    


Här ser ni den goda jordgubbssmoothien som smakar så gott. Nu skall jag gå och njuta med dottern innan jag somnar (och får hoppeligen sova hela natten).

Kram!

1 kommentar:

  1. Hej! Nu har jag traska runt och tittat in din blogg och jag bara älskar den =)
    Grymt bar blogg alltså!
    Jag vill önska dig en trevlig torsdag!
    Kramkram i massor!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!