9 januari 2012

Lite usch och fy och min fina vinst!

Besvikelsen var minst sagt stor då jag skulle gotta mej med en ny tidning idag! Köpte Tove Magazine, som för övrigt bytt namn...Tove - Älskade hem. Så heter den nuförtiden. Det var bara det att när jag skulle sätta mej ner för att bläddra i den märkte jag att den vara full med julgrejjer och då jag kikade bak i tidningen, står det att nästa nummer dyker upp i affären 5 december ! Va??
&¤&(/))(&%&=

Bilden av Tove pärmen lånad från nätet
Fy sjutton så besviken jag blev. Säljer gamla tidningar. Kollade inte så noga pärmen. Inte har jag nu lust (just som jag ju städat undan julen) att sitta och lusläsa en blaska full med ideér om julbord, pakettips och annat jultjafs ( ja jag gillar ju julen, men ni vet vad jag menar...). 
Skall nog säga till dem i min närbutik att kolla sina tidningshyllor lite bättre...

Nu till annat. Har säkert glömt att visa den fina dynan som jag vann inne hos bloggen Kotiliesi.
Det är den finaste dynvaret jag någonsin ägt. Ett vackert linne var med röd broderad text. Texten är sången Stilla natt... Älskar den. Kiitos vielä kerran Wilhelmiina.


Igår förde jag dottern till hennes praktikstall, där hon skall jobba tom 5.2. Kändes lite tråkigt att lämna henne där då det visade sej att de kvälls och natt-tid skall använda ett utedass vid behov...
Trots det hade allt varit bra - kanske hönsmamman sover bättre i natt...

* * * * * *

Ni glömmer väl inte att delta i utlottningen här på bloggen som pågår tom 15.1. Länk direkt till utlottningen hittar ni på höger sida (den ljusröda bilden)

PS! Gick på morgonen till min butik med kvittot och den gamla Tove i högsta hugg- FICK DEN UTBYTT till det nyaste numret.;) Påpekade dem att det ytterligare fanns en hög med dessa gamla på hyllan... Nu skall jag sätta mej och bläddra i den nya Tove...

2 kommentarer:

 1. Det var ju tråkigt med tidningen, nu är man ju lite trött på jul.. kanske du kan returnera den?
  Kudden du vann är jättefin, grattis!
  Ha det bra,
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Wilhelmiinas alla sydda saker är sååå fiina, jag hoppades också vinna den dynan ;)

  De var ju ganska hyggliga i affären när de bytte tidningen iallafall..
  tur att du sparat kvittot. Jag har själv inte sett den tidningen alls ännu.

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!