9 januari 2009

Drömmar

Har en dröm - det är att starta en egen liten nätbutik tillsammans med min kompis. Vi har i flere år pratat om det men än har det inte blivit av. Jag undrar var man kunde tänkas få goda råd om att starta en webbshop? Vi är båda händiga och har funderat på att sälja egna produkter men även sådant som vi köpt in. Har i flera års tid fungerat som återförsäljare av både barnkäder samt köksattiraljer , så det där med försäljning ligger nog nära hjärtat. Är det någon som har goda råd eller rent av egna erfarenheter - tag gärna kontakt ( lotta.k@elisanet.fi ). Jag har ju sett otaliga små webbshopar här på era bloggar men de flesta av er bort i grannlandet Sverige Alltså - jag efterlyser gåda råd och all tänkbar information från er finska/finlandssvenska bloggare.
Skönt när det är fredag. Skall gå med dotter J och handla kläder idag. Sen soffan, tv och ett glas gott vin. Kanske kommer det ett inlägg till i kväll.
En sak till ! Igår sade de på nyheterna att av dålig/kort nattsömn blir man tjock ;). Jag går sent och lägga mej och ibland kan det räcka flera timmar innan jag somnar.. ni förstår, jag ligger ju och funderar på inredning, vart jag skall flytta soffan, kunde matbordet svängas åt det andra hållet, hur skall jag ändra på blommorna i trädgården på våren och allt annat som är sååå viktigt! Är det mån tro därför jag har "några" extra kilon??

3 kommentarer:

 1. Det låter spännande med webbutik1 Ser fram emot att följa tankarna kring det. Har dock tyvärr inte några goda råd att ge dig...
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 2. Oj sjutton i, här blir det för lite nattsömn jämnt också, kanske därför det är så svårt att bli av med de extra kilon som lämnat efter grav. 2??
  Själv har jag haft webbutik i över 3 år. Det råd som jag kan ge dig är: en webbutik som både till utseende och innehåll skiljer sig från massan. Den senaste tiden har det dykt upp en uppsjö med shoppar som alla har mer eller mindre samma utseende och samma produkter. Det gällar att synas och bli sedd om kunderna ska komma ihåg att man fins!

  SvaraRadera
 3. Jag driver själv www.minikex.se och det är hur kul som helst!! Jag önskar dig lycka till!!
  kramar Malin

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!