17 januari 2009

Explorer/Mozilla ??Här är alltså foton på min Ikea soffa. Det söndriga och det nya fodralet.Jag undrar hur ni andra bloggare får era foton snyggt i rad och där emellan text???
Typ - skriver text, lägger in ett foto och sedan text igen?? Det stör mej när bilderna jag lägger till alltid kommer överst.. Skall nu kolla om de kommer på annat sätt om jag använder Mozilla... som inte är min favorit..(ja vet, jag vet- alla säger att man skall användas Mozilla men jag är bara så van vid Explorer att det känns konstigt att byta! )

2 kommentarer:

  1. Hej! Vad roligt att du vill vara med och tävla hos mig :)

    Stort lycka till nu. Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Jag är ingen expert men har kommit på två sätt hur man kan flytta bilderna. Antingen så klickar du på bilden och när den är aktiverad kan du med musen dra den neråt. Eller så ändrar du till "redigera html text" och aktiverar den text som är bilden (alltså överst), klicka ctrl + x (då försvinner bilden) gå sen ner dit du vill ha bilden, klicka och välj ctrl+v - då kommer bilden dit! Lycka till!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!