28 januari 2009

När hittar jag en stol till min myshörna?

Hej igen!
Det blev en liten paus men bloggandet.Vi har fortsatt att göra färdigt möbleringen med datorbordet samt myshörnan i övrevåningen. Kaninerna flyttade ju upp i J;s rum och mår bra där. Lite ensamt kanske det känns för dem eftersom de ändå varit vara att ha oss - med allt vad det innebär (skrik,bråk, tv osv) runt sej. Nu har de fått det lite lugnare i alla fall.
Har med ljus och lykta försökt hitta någon passlig länsstol att ha i min hörna. Det skall vara en mjuk och skön stol som man kan på riktigt slappa i men samtidigt måste den vara tillräckligt liten för att man inte skall snubbla över den. Har lite funderat över Ikeas Jennylund stol. Den och samma affärs underbara Barometer-lampa. Vi får väl se. Visar bilder när allt blir klart.
Min mamma kom hem i natt från sin resa till Fuerteventura. Ringde på måndagen därifrån och berättade att hon hade spelat tennis och BRUTIT HANDLEDEN på inte bara ett ställe, utan 3 !!!!! Stön. Nå, typiskt. Inte spelar hon tennis här i hemlandet inte, men måste nu göra det i utlandet i stället.
Fortsätter senare,
Lotta

1 kommentar:

 1. Hejsan
  brutit handleden,,,,oj det går vilt till där nere (fniss)
  Jättefin fåtölj du hittat, är det Ikeas Ektorp. Jag har soffan och det likanr lite den...
  Ha d gott
  och en trevlig
  helg
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!