21 januari 2009

Oh vad jag önskar mej sådanaI samma byggnad där jag jobbar finns en fin blombutik. Min chef äger både blombutiken och firman där jag jobbar. Blombutiken har även försäljning på vissa inredningssaker. Bl a dessa underbara stegar, gjorda av gamla höpålar, säljer de. Det är ju inte bättre än att dessa fina stegar förvaras för tillfället uppe hos mej, dvs. 1 m från mitt skrivbord. Där sitter jag dagarna i ända och tittar avundsvärt på dem och dreglar lite över dem...;). Skulle gärna ha ett par men tyvärr är vårt badrum inte tillräckligt stort för att få sådana att rymmas. Men jag får väl fortsätta att drömma.

För övrigt så gick tandläkarbesöket fint. På nere raden av tänder sitter nu en prydlig rad med fastlimmade/cementade små silverbitar. De syns nästan inte då M pratar. Själv verkar han inte ett dyft besvärad av dem. Fint. Dem skall han nu ha 1 år.... snyft.

Nu är pappa med pojkarna och skrinna. Det har skrinnats nu riktigt flitigt eftersom man aldrig vet när det är slut med det (alltså isen ;) )

Kram åt er Alla,

Lotta

Lotta

2 kommentarer:

  1. Fina stegar, jag håller med! Men skulle man inte kunna ha en i sovrummet, där man kan hänga käder på, eller en extra filt? Jag letar också stege och har tänkt mig den på en annan plats än badrummet.

    SvaraRadera
  2. Jättefina stegar! Jag vill nog oxå ha en.. ;-)

    Roligt att du är med och tävlar igen!

    Kram Ingela

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!