25 januari 2009

Lördag med nybakt bröd och underbart snöväder

Finns det något underbarare än att sitta i tysthet och dricka te och äta nygräddat bröd? Nej jag tror inte det. För tillfället bara älskar jag Nordmans " Tiikerin päiväuni" ( Tigerns dagssömn ) te. Jag skulle kunna dricka det fast alla dagar. Vaknade jättetidigt och ingen var vaken. Fick inte sömn så jag beslöt att stiga upp. Tassade iväg till postlådan i bara morgonrocken ( det kan man göta när klockan är bara litet över 7 )
Senare fortsatte vi med det som vi inte hann blir färdiga med igår. Vet ni vad?? Jo, våra två kaniner, Betty och Ville , som tidigare bott i utrymmet under trappan har fått flytta upp till dotter J:s rum. Sedan fick datorn komma ner under trappan. I övre våningen, när man kommer upp för trappan, hade vi en liten knut där vår dator fanns. Men äntligen har jag fått den hörnan tom och nu skall det komma en stor skön fötölj dit, Ikeas Barometer lampa som jag länge gnällt efter men inte haft någonstans att ställa den på; och en stor korg fylld med de underbaraste inredningstidningar. Där skall jag sitta och dricka varmt te och njuta . Av allt detta kommer det senare bilder.

Barnen är ute för tillfället och åker pulka på gården. Passade på att ta några fina utebilder från vår snöfyllda gård. Det är inte ofta som vi här i södra Finland har så här mycket snöNu skall jag gå en sväng ut, i morgon jobb igen men innan det skall vi titta på Amazing Race på teve,
Lotta


1 kommentar:

 1. Hej
  varmt te, snöstorm o gott bröd:)
  Jag förstår att du njuter!!!
  Fina bilder du satt in, här uppe i Luleå har vi snö men det börjar vara lite här oxå. Det är något konstigt med vädret nu för tiden!!
  ha fortsatt trevlig söndag kväll Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!