25 oktober 2013

Problem i vardagsrummet

 Fick igår några arvegods som tillhört min kära farmor.
 Jag som älskar gamla saker tog dem naturligtvis emot med öppna armar. Nu gäller det bara att hitta en plats åt dem. Ni märker säkert på bilden vad som inte för tillfället hör hemma där? Bordet, jo! Om jag bestämmer mig för att hålla det skall det bli vitt. Svängde på vår länsstol så att den står mot soffgruppen och brevid den står nu bordet.Nå väl, där får det nu stå några dagar så ser vi sedan..


Sain eilen isoäitini vanhoja huonekaluja jotka tietysti minä, joka rakastan vanhoja tavaroita, otin avosylin vastaan. Nyt on vaan ongelma löytää niille paikka. Kun kuvasta varmasti huomaa, olkkariin on ilmestynyt   pöytä. Käänsin lepotuolin ja pöytä on tuolin vieressä. En tiedä..jos se jää meille se muuttuu valkoiseksi. Saa nyt olla siellä pari päivää niin katsotaan sitten.


Hemma är endast ett av tre barn och det känns så tyst. 
Skall sjunka ner i soffan, stirra på mitt bord och dricka lite gott.. 

Ha en härlig kväll!
4 kommentarer:

 1. Om du en gång älskar gamla saker, varför målar du om allting så att det ser nytt ut? en liten tankeställare :)

  SvaraRadera
 2. Vackert bord! Jag tycker det är fint som det är :)
  Ha en skön helg!
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Anton- gillar gamla möbler, stilen och linjerna men tycker inte om möbler i träfärg(ännu mindre i furu..). Fast denna kanske nu till att börja med får förbli i dess ursprungliga färg. Eftersom allt är vitt och ljust hemma hos oss, känns denna möbel väldigt tung då den är betydligt mörkare än allt annat. Men vi får väl se...

  SvaraRadera
 4. Vilket vackert bord. Tycker som de andra att det är fint som det är, fast det blir säkert snyggt i vitt också. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!